Manifestacija pod nazivom „Rumske priče o ljubavi i vinu“.

Turistička organizacija opštine Ruma, povodom Dana vina i ljubavi, 14. februara prvi put organizuje manifestaciju pod nazivom „Rumske priče o ljubavi i vinu“.

U toku je prikupljanje starih priča o ljubavi, a svi zainteresovani građani mogu na imejl adresu Turističke organizacije da pošalju svoje selfi fotografije sa voljenom osobom i na taj način ulepšati ovu manifestaciju.

Za Rumljane je ovo lepa vest, jer će njihov trg odmah posle novogodišnjih praznika ponovo biti epicentar dešavanja i to povodom Svetog Trifuna i Dana zaljubljenih.

Lep povod i pogodno vinsko podneblje Srema, inspirisali su zaposlene iz rumske Turističke organizacije da se osmele i prvi put u ime vina i ljubavi organizuju manifestaciju.

Prilika da se čuje nešto više o starim ljubavima, ali i da se degustiraju sremska vina kažu, čini se kao pun pogodak da se Ruma i poseti i u februaru.

Na prikupljanju građe, Turističkoj organizaciji pomogle su ustanove Zavičajni muzej i Gradska biblioteka. Takođe, 14. februara svi će imati mogućnost da daruju svoje knjige i nekom ulepšaju ovaj posebni dan u godini.

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

12.02.2024.

Otkrivamo vam  šta znače oznake na etiketama na flaši

16.01.2024.

Famozna oranž vina

10.01.2024.

Da li znate koliko je potrebno grožđa za jednu flašu vina?

14.12.2023.

Evo nekoliko rečenica koje možete da upotrebite kad vam se vino ne dopada

11.12.2023.

Odzvonilo prevarantima koji pokušavaju da podvale lažne kopije vrhunskog vina

27.11.2023.

Vodimo vas na Ogledno dobro Radmilovac

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca