Manifestacija pod nazivom „Rumske priče o ljubavi i vinu“.

Turistička organizacija opštine Ruma, povodom Dana vina i ljubavi, 14. februara prvi put organizuje manifestaciju pod nazivom „Rumske priče o ljubavi i vinu“.

U toku je prikupljanje starih priča o ljubavi, a svi zainteresovani građani mogu na imejl adresu Turističke organizacije da pošalju svoje selfi fotografije sa voljenom osobom i na taj način ulepšati ovu manifestaciju.

Za Rumljane je ovo lepa vest, jer će njihov trg odmah posle novogodišnjih praznika ponovo biti epicentar dešavanja i to povodom Svetog Trifuna i Dana zaljubljenih.

Lep povod i pogodno vinsko podneblje Srema, inspirisali su zaposlene iz rumske Turističke organizacije da se osmele i prvi put u ime vina i ljubavi organizuju manifestaciju.

Prilika da se čuje nešto više o starim ljubavima, ali i da se degustiraju sremska vina kažu, čini se kao pun pogodak da se Ruma i poseti i u februaru.

Na prikupljanju građe, Turističkoj organizaciji pomogle su ustanove Zavičajni muzej i Gradska biblioteka. Takođe, 14. februara svi će imati mogućnost da daruju svoje knjige i nekom ulepšaju ovaj posebni dan u godini.

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

22.05.2024.

Prvi regionalni vinski festival „Pančevo Wine Weekend“

20.05.2024.

Srpska vina na sajmu u Londonu

13.05.2024.

Još jedan Festival vina u nizu

09.05.2024.

17. po redu Međunarodni sajam meda i vina

09.05.2024.

Ovo vino mogu da piju samo oni sa dubokim džepom

06.05.2024.

Kako muzika utiče na ukus vina

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca