KONKURS:100.000 evra za društveno odgovorne ideje malih biznisa

Za prijavu na četvrti po redu konkurs za male lokalne biznise #OkvirPodrške, u okviru kog će najveća regionalna finansijska grupacija NLB Grupa podržati realizaciju tri najbolje regionalne ideje za održivo i društveno odgovorno poslovanje, ostalo je još dve nedelje.

Ovogodišnji #OkvirPodrške ohrabruje učesnike da prijave inovativne projekte koji unapređuju naše društvo, pokušavajući da se suoče sa izazovima poput prekomerne upotrebe digitalnih tehnologija među mladima, vršnjačkog nasilja, kršenja ljudskih prava, rodne ravnopravnosti, siromaštva, kao i sa izazovima demencije i drugih bolesti društva koje je sve starije.

Pravo učešća imaju pravna lica, preduzetnici i preduzetnice, mikro i mala preduzeća i gazdinstva, bez obzira na vrstu delatnosti. Sve što bi zainteresovani trebalo da urade, kako bi se prijavili jeste da, najkasnije do ponoći, 10. marta 2024. godine na sajtu NLB Komercijalne banke popune jednostavan onlajn formular i u nekoliko rečenica predoče ideju o unapređenju svog poslovanja na održiv način.

Po zatvaranju Konkursa, lokalna komisija će najpre odabrati 10 najboljih održivih ideja malih biznisa iz Srbije, koji će se direktno plasirati u veliko regionalno finale, u kom će se u trci za tri prve nagrade naći ukupno 60 održivih ideja, odnosno 60 malih biznisa sa sedam tržišta na kojima NLB Grupa posluje.

Zbog toga, ukoliko želite da unapređujete svoje poslovanje u pravcu održive budućnosti i dobrobiti ljudi i društva – posetite sajt NLB Komercijalne banke već danas i uokvirite svoju ideju pravom podrškom!

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

19.02.2024.

Odobren prvi subvencionisani kredit Ministarstva poljoprivrede

18.09.2023.

Program podrške za nabavku opreme: 12 miliona evra bespovratno za unapređenje poslovanja

08.06.2023.

Vladimir Bošković izabran za člana Izvršnog odbora NLB Komercijalne banke za poslove sa privredom

29.05.2023.

Integraciona godina NLB Komercijalne banke: Istorijski rezultati iznad svih planova i predviđanja obeležili 2022.

28.04.2023.

Prijavljivanje na 12. NLB Organic konkurs otvoreno do 2. maja

25.04.2023.

Udvostručen izvoz u EU od 2020. godine: Budućnost pojloprivrede u organskoj proizvodnji

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca