Uskoro “ZERO Food Waste Expo“

Privredna komora Srbije najavila je skup “ZERO Food Waste Expo” koji će biti održan u sredu, 6. marta u Art Hotelu u Beogradu.

Događaj organizuje Institut za opštu i fizičku hemiju Beograd u saradnji sa zagrebačkim Agronomskim fakultetom, Tehničkim univerzitetom Tallin, Univerzitetom u Salernu i Univerzitetom za poljoprivredu Bukurešt, u okviru Erasmus+ projekta “Zero food waste education of “Z” generation of European citizens” ili Edukacija Z generacije evropskih građana o nultom otpadu od hrane.

Programom skupa predviđeno je predstavljanje rezultata projekta ZeeWaste4EU, uz učešće predstavnika Ministarstva zaštite životne sredine, Ministarstva poljoprivrede, nevladinih organizacija i organizacija građana koji su zainteresovane ili angažovane na distribuciji i obradi viškova hrane.

Potvrda učešća je putem ovog  https://docs.google.com/forms/d/17RQjMdJz7gueVa0APIj0BXypja-Jb8utrC4ob930-7Q/viewform?edit_requested=true

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

20.05.2024.

Srpska vina na sajmu u Londonu

19.05.2024.

Ministar Martinović: Snažna saradnje Ministarstva i PKS-a – ostajemo usmereni na rešavanje svih izazova sa kojima se susreće naša poljopriveda

13.04.2024.

Sajam „Vinska vizija Otvorenog Balkana“

25.02.2024.

Srpska hrana tražena na Bliskom i Dalekom istoku

20.02.2024.

Karavan ženskog preduzetništva – Na kafi sa preduzetnicama

25.12.2023.

Čadež: Digitalizacija briše jaz između urbanog i ruralnog

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca