Obuka za poljoprivrednike

Privredna komora Vojvodine, Produktna berza Novi Sad, Zadružni savez Vojvodine i Poljoprivredni fakultet Novi Sad organizuju obuku za sticanje početnih znanja iz oblasti razumevanja tržišnog algoritma, tržišnih predikcija, upravljanja tržišnim rizicima i funkcionisanjem robnih SPOT i terminskih berzi.

Nastava će se odvijati interaktivno sa direktnim učešćem polaznika, pitanjima i diskusijom. U toku nastave predviđene su praktične vežbe.

Predavanja će se realizovati u prostorijama Privredne komore Vojvodine, Produktne berze u Novom Sadu, kao i kompanijama koje trguju na fjučers tržištima.

Edukacija će se odvijati u formatu blok časova u trajanju četiri časa sa pauzama od 10 minuta posle svakog časa, jednom nedeljno. Predavači su:

Dr Vlada Kovačević, direktor Produktne berze

Prof. Branislav Vlahović, profesor Poljoprivrednog fakulteta

Dipl. ekon. Žarko Galetin, agroekonomski analitičar

U okviru obuke održaće se panel diskusija, čiji su učesnici: Zoran Trifunjagić “Agrotrading” Novi Sad, Marko Slijepčević, “ KONZUL” Novi Sad i Milan Zorić, CHS Srbija, Novi Sad.

Cena kursa po jednom polazniku je 30.000,00 dinara. Instrukcije za uplatu kotizacije dobićete od Produktne berze Novi Sad.

Termini održavanja kursa : 11.april, 18. april, 25. april, 9.maj i 22. maj, od 12-14:30 časova.

Po završetku nastavnog dela obuke izvršiće se evaluacija u formi testa, a polaznici će dobiti certifikat o odslušanom i položenom obuke osnovnih veština o trgovanju na SPOT, odnosno terminskom tržištu.

Certifikati će biti uručeni na završnoj svečanosti, za vreme održavanja 91. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novo Sadu, za koji će ulaznice obezbediti organizator.

Broj polaznika je ograničen, ukoliko ste zainteresovani, svoje učešće na obuci možete prijaviti putem  mejla: poljoprivreda@pkv.rs . Po dobijanju prijave dobićete  Prijavni obrazac sa instrukcijama.

 

 

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

19.06.2024.

ŽETVENI DAN ZSV ODRŽAN U NOVOM MILOŠEVU

23.05.2024.

Novi trendovi zadrugarstva u AP Vojvodini

25.01.2024.

130 godina zadrugarstva u Srbiji

22.05.2023.

Sa zadrugama  je lakše opstati na tržištu

10.03.2023.

Zadruge grade bolju budućnost

28.12.2022.

Ministar Krkobabić dobitnik posebnog Priznanja za doprinos razvoju zadrugarstva

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca