Street Food Festival uskoro u Beogradu

Više od 20 svetskih kuhinja na otvorenom, preko 80 vrsta piva iz više od 30 zemalja i još mnogo toga činiće sve ono po čemu je Street Food Festival „Gradski“ već unapred proglašen kao centralni događaj leta u Beogradu.

Festival čiji je osnovni koncept uparivanje hrane i piva premijerno će biti održan na Donjem gradu Kalemegdana od 22. do 25. avgusta ove godine.

U osnovi, „Gradski“ je Street Food Festival koji ima tradiciju održavanja dugu šest godina, ali je zbog samog koncepta uparivanja hrane i piva, kao i zbog širenja festivala na nekoliko različitih zona koje nude posetiocima potpuno drugačije iskustvo ujedno i najveći festival iz edicije ove poznate gastronomske platforme koja promoviše craft food scenu.

Pokretanje ovog festivala je ujedno i borba za kategoriju piva koje je postalo deo nacionalne tradicije, sa idejom da doprinese porastu celokupnog tržišta pivske industrije.

Festival će biti održan na jednoj od najatraktivnijih lokacija u Beogradu, velelepnom Donjem gradu Kalemegdana, na potezu između Vidin kapije i kapije Karla VI i sastoji se od 8 konceptualno različitih zona.

Iz ove kategorije

Pročitajte i

Čajevi za kvalitetniji život

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca