Prošle godine na sajmu ,, Etno hrane“, upoznali smo Tatjanu Pantović. U moru šarenila, od kolača, medenjaka, džema, slatka… pažnju nam je privukao štand , na kome su se nalazile male kutije. Kada smo prišli štandu, videli smo da se radi o ratluku. Lepo upakovan, dizajniran, a i lepo serviran za degustaciju. Za štandom je sedeo mladić, nasmejanog lica, i spreman za priču.
Ratluk od maline je nešto potpuno novo i drugačije na našem tržištu, uvek je svež i mek, topi se u ustima, a njegova receptura je drugačija od turskog ratluka. Naš ratluk uslužno pravi bonbondžijska radnja „Bosiljčić“ iz Beograda. Ratluk od maline je potpuno jedinstven jer se pravi od prave maline kojoj je isušena voda što samom ratluku daje jedinstven ukus –kaže Tanja Pantović.
Godinu i nešto meseci, Tanju srećemo ponovo, i započinjemo priču kao da se znamo 100 godina. Žena vedrog duha, vredna, radna, koja sebe vidi u ovom poslu kao uspešnu ženu.
Kako nam je istakla naša sagovornica, zadovoljna je prodajom, ratluk se sve više traži. Učestvuje na raznim sajmovima, a i dobitnica je nagrada na sajmu ,,Etno hrane“, i na Novosadskom sajmu.
Naravno kako to i biva, probali smo ponovo njen ratluk, i dok smo stajali pored njenog štanda primetili smo da vlada veliko interesovanje.
Uskoro se i vidimo na sajmu,, Etno hrane“ u Beogradu. Kupite ovaj ratluk, nećete se pokajati.