#Okvir

Podrške

Preduzeće ,, Valvolin“

Preduzeće „Valvolin“ je osnovano 1993. godine. Prvobitna delatnost – obuka vozača, međunarodni i unutrašnji transport, 2007. godine zamenjena je stanogradnjom. Najpre u Užicu, a zatim i na Zlatiboru. Početak bavljenja investiranjem u izgradnju stanova bio je težak, ali smo se snalazili koristeći stečene veštine iz prethodnih perioda.

Kao presudni faktor za uspešan početak poslovanja u sferi građevine jeste korektan i pošten odnos prema sugrađanima koji su već koristili naše usluge iz prethodne delatnosti. To su, najčešće, bili i prvi kupci stanova. Drugi, i ne manje važan razlog našeg uspeha je poštovanje rokova prema dostavljačima, izvođačima i kupcima. Zatim, uvek uredna projektna dokumentacija, od građevinske do upotrebne dozvole, jer naše preduzeće danas ima i svoj projektni biro. To nam daje mogućnost višeg nivoa poslovanja jer osim projektovanja pružamo usluge i izrade enterijera, saradnje sa proizvođačima nameštaja, neprekidne konsultacije sa budućim korisnicima prostora kako bi bili zadovoljni u nekretnini koju kupuju. Dakle, za svaki sledeći objekat konstantan trud na tome da budemo sve bolji i da svaku ideju pretvorimo u stvarnost.

Od 2007. godine, sagradili smo 5 stambeno – poslovnih objekata u Užicu i 6 stambeno – poslovnih objekata na Zlatiboru. Trenutno u Užicu radimo rekonstrukciju poslovnog prostora na Autobuskoj stanici u hotel ARIA sa 3 zvezdice, koji će biti atraktivan i dobro opremljen, a obzirom da našem gradu nedostaje hotelski smeštaj, nadamo se i dobro posećen.

Takođe, na Zlatiboru gradimo apartmanski objekat sa velnes centrom, na odličnoj lokaciji u blizini hotela Palisad i nedaleko od trga i jezera. Objekat će biti moderno opremljen, sagrađen od najkvalitetnijih materijala, površine oko 3500m² sa 43 stana. Stanovi su kvadratura od 37 do 40 m² sa po jednom spavaćom sobom. Stanarima će na raspolaganju biti bazen i ostali sadržaji uz zajedničko održavanje. Cena kvadrata je, obzirom na kvalitet, sadržaj i lokaciju veoma pristupačna.

 

Zvanična veb-stranica : http://valvolinnekretnine.com/sr/

Povezano:

Radno vreme ekspozitura:

Radno vreme Kontakt centra: