
Šta raditi u voćnjaku i vinogradu u ovo vreme
Novembar je mesec početka nove proizvodne godine u voćarstvu i vinogradarstvu. Pošto su skinuti plodovi kod svih vrsta voća i vinove loze, može se pristupiti
Novembar je mesec početka nove proizvodne godine u voćarstvu i vinogradarstvu. Pošto su skinuti plodovi kod svih vrsta voća i vinove loze, može se pristupiti
Prirodna rakija je proizvod dobijen destilacijom, pečenjem, prevrele komine ili kljuka od voća ili grožđa, odnosno destilacijom prevrelih plodova i sokova od voća ili grožđa.
Trešnja kao i sve druge voćke stablašice sadi se u toku zimskog mirovanja ( od opadanja lišća u jesen do kretanja vegetacije u proleće). U
Berbu oraha obaviti kada su sazreli, odnosno,kada je jezgro zrelo, a pregrada između dve polovine postane smeđa i kada zeleni omotač – klapina kod većine
Za adekvatan plasman roda voćaka neophodno je odgovarajuće pakovanje do krajnjih korisnika. Ambalaža omogućava da se očuva kvalitet voća uz isticanje njegove prirodne lepote kako
Reklamni prostor