Koje su to pogodnosti za poljoprivrednike

Kao vodeća naftna kompanija na domaćem tržištu, kompanija NIS u skladu sa svojom poslovnom strategijom podstiče razvoj poljoprivrede i već petu godinu zaredom obezbeđuje mnogobrojne pogodnosti za poljoprivrednike, korisnike NIS Agro kartice. Reč je o popustu od 5 dinara po litru evrodizela, odnosno 3 dinara po litru gasnog ulja 0,1, koji su dostupni uz NIS Agro karticu tokom cele godine na više od 320 NIS Petrol i GAZPROM maloprodajnih objekata širom Srbije, koji potrošačima, osim goriva evro-pet standarda domaće proizvodnje, nude i širok spektar proizvoda iz dopunskog asortimana i visok nivo usluge.

Ilustracija: NIS, foto: Agropress
Ilustracija: NIS, foto: Agropress

Kompanija NIS obezbedila je i dodatne pogodnosti na akumuliranu potrošnju u zavisnosti od količine kupljenog gasnog ulja, odnosno evro dizela, a popusti koje na ovaj način mogu da ostvare korisnici NIS Agro kartice kreću se do čak 12 dinara po litru standardnog i premijum dizel goriva, odnosno 8 dinara za gasno ulje 0,1.
Pored nižih cena derivata, poljoprivrednici uz NIS Agro karticu ostvaruju i popust od 15 odsto na „NISOTEC“ ulja i maziva, imajući u vidu da su radovi u polju danas nezamislivi bez upotrebe poljoprivrednih mašina.

Traktori i ostale poljoprivredne mašine, za razliku od putničkih vozila, rade u specifičnim uslovima – najčešće u veoma zaprljanoj sredini, sa promenljivim opterećenjem, u uslovima pothlađenja ili pregrevanja i često sa dugotrajnim stajanjem. Ovakav često puta ekstremni rad motora zahteva visok kvalitet ulja koje mora obezbediti lako startovanje motora bez obzira na temperaturu okoline, dobru unutrašnju čistoću motora i dobru zaštitu od korozije. Poslednjih decenija traktori su doživeli veliki tehnički razvoj. Između ostalog to se odnosi i na sklopove pogonskog motora, transmisionog i hidrauličkog sistema. Savremene poljoprivredne mašine uslovljavaju korišćenje visokokvalitetnog ulja jer statistički podaci pokazuju da neodgovarajuća maziva u 50% slučajeva dovodi do otkaza sistema i velikih troškova.
Svojim potrošačima, NIS nudi veoma široku ponudu visokokvalitetnih maziva pod brendom NISOTEC. Zahvaljujući konstantnom unapređenju proizvodnje, paleti od preko 170 vrsta proizvoda i 500 različitih artikala, kao i kvalitetom ulja koji potvrđuje više od 30 odobrenja najpoznatijih proizvođača motornih vozila, brend NISOTEC je već nekoliko godina lider na domaćem tržištu maziva i jedan od deset najprodavanijih brendova na Balkanu.
U prilog prednostima NIS Agro kartice govori i činjenica da je od polovine 2013. godine, kada je ovaj program i pokrenut u Srbiji, zabeleženo više od 130.000 njenih zadovoljnih korisnika. Nabavka potrebnih derivata uz NIS Agro karticu ocenjena je kao veoma značajna vrsta podsticaja, koja efikasno rešava potrebe poljoprivrednika na celoj teritoriji Srbije.

 

Iz ove kategorije

Pročitajte i

Čajevi za kvalitetniji život

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca