Svi ljubitelji ukusnog zalogaja dođite na Dorćol. Evo i kada?

Maroko, Indonezija, Vijetnam, Palestina, Tunis, Turska, Švedska i više od 70 domaćih izlagača predstaviće poznata jela, hranu i piće na festivalu  ,, Kuhinje sveta“ 4-5. aprila 2020. godine na Dorćol Placu.

Svi ljubitelji ukusnog zalogaja, tokom dva festivalska dana, imaće priliku da probaju tradicionalna i moderna jela iz 7 zemalja sveta, kao i namaze, džemove, slatkiše, med, začine, ulje, masline, organske proizvode, sireve, delikatese od mesa, vino i druga pića, zdrave poslastice, veganske proizvode…

Peti međunarodni festival hrane, pića i opreme za spremanje hrane, ,, Kuhinje sveta“ posvećen je zemlji čuda – Kraljevini Maroku koja će biti zemlja – partner prolećnog festivala. Kraljevina Maroko predstaviće svoju turističku ponudu, muziku, ples (beli dance), ručno rađene predmete, kulturu i tradiciju. Posetioci će moći da kupe i arganovo ulje koje se proizvodi jedino u Maroku.

Maroko – blaženstvo za dušu i sva čula

Jedna od 3 najbolje kuhinje sveta, Maroko, predstaviće se pod sloganom: Maroko – blaženstvo za dušu i sva čula. Na njihovom štandu , posetioci će moći da kupe i degustiraju najpoznatijih jela, testa i piće, kao i zanimljive poklone.

Ne festivalu će se predstaviti i proizvođači posuđa, mnogobrojni predavači, nutricionisti, blogeri. A pošto je festival prodajnog karaktera, posetioci festivala moći će da kupe ulja, začine, vina, rakije, sireve, slatkiše, džemove, namaze, sokove, med i proizvode od meda i mnoge druge đakonije iz celog sveta…

Kulinari, kuvari i pasionirani ljubitelji ukusnih obroka, na festivalu će moći da  pazare i aparate, opremu i kuhinjske elemente za pripremu i serviranje hrane.

Festival je podržalo više od 30 medijskih kuća u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Sloveniji i Hrvatskoj i Italiji.

Detaljnije informacije pogledajte na: www.kuhinjesveta.com. F: @kuhinjesveta

Kontakt osoba za medije: Danijela Pantić Conić, email: office@kuhinjesveta, mob: 064 1610190

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

23.08.2021.

Kuhinje i sveta – hrana i pića u kojima uživaju sva čula!

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca