Ko je novi predsednik Izvršnog odbora Crédit Agricole banke u Srbiji

Ilustracija: Đanluka Boreli , foto: Crédit Agricole banke
Ilustracija: Đanluka Boreli , foto: Crédit Agricole banke

Đanluka Boreli (Gianluca Borrelli) imenovan je za predsednika Izvršnog odbora Crédit Agricole banke u Srbiji, saopštila je ta banka

”Veliko mi je zadovoljstvo što sam dobio priliku da preuzmem ovu izazovnu poziciju. U ovom trenutku, moj fokus je na onome što možemo da uradimo kako bismo dodatno podržali naše klijente, kolege i društvo u celini, istovremeno pružajući i snažnu podršku inicijativama koje su već pokrenute od strane Narodne banke Srbije i Vlade“, kazao je Boreli koji ima 25 godina profesionalnog iskustva na različitim poslovima u Italiji.

Istako je da će Credit Agricole banka u Srbiji, kao deo Credit Agricole grupe, jedne od najsnažnijih finansijskih institucija na svetu, uraditi sve što je potrebno kako bi podržala realnu ekonomiju i sigurnost štednje klijenata.

”Udvostručili smo napore da sagledamo potrebe svojih klijenata i da im svakodnevno pružamo podršku u vezi sa digitalnim servisima banke. Pokrenuli smo i nekoliko inicijativa poput besplatnog dozvoljenog minusa za sve zdravstvene radnike koji se bore u prvim redovima, i kojima bih ovom prilikom želeo lično da se zahvalim“, kazao je Boreli.

Dodao je da Credit Agricole banka ”želi da bude tu za svoje klijente u ovim izazovnim vremenima i da pomogne u obnovi ekonomskog rasta“ i da je čvrsto uveren u brz oporavak i ”zasluženu pozitivnu budućnost Srbije“.

Credit Agricole banka u Srbiji ima 74 filijale, više od 900 zaposlenih i oko 300.000 klijenata.

Povezano

Iz ove kategorije

Ilustracija: ovce, foto: S.K.

Dan ovčarstva

Udruženje odgajivača ovaca Srbije 15.maja 2021.godine organizuje prvi „Dan ovčarstva 2021“. Manifestacija će se održati

Opširnije »