Poklon Novosadskog sajma

nicijator i organizator Poklon igre je AD „Novosadski sajam“, a realizuje se u saradnji sa Darodavcem poklona, KITE DOO.

Poklon igra se organizuje pre i tokom onlajn Međunarodnog poljoprivrednog sajma, koji će biti održan od 14. do 18. decembra 2020. godine, za sve korisnike društvene mreže Facebook.

Pravo i mogućnost učešća u Poklon igri imaju osobe starije od 18 godina, sa registrovanim profilom na društvenoj mreži Facebook, sem zaposlenih u AD „Novosadski sajam“, spoljnih saradnika koji direktno učestvuju u tehničkoj realizaciji onlajn Međunarodnog poljoprivrednog sajma i zaposlenih kod darodavaca, kao i članovi njihovih porodica.

Osoba koja želi da učestvuje u Poklon igri, treba da:

  1. Napiše post koji sadrži link expoonline.rs ili podeli objavu Novosadskog sajma i u podešavanjima stavi da ona bude public/javna,
  2. Pozove svoje prijatelje da podele taj post ili objavu.

Pobednik je onaj čija objava bude imala najviše deljenja.

Ukoliko dve ili više objava učesnika Poklon igre budu imale isti broj deljenja tada se pobednik određuje prema dodatnom kriterijumu, a to je broj lajkova te iste objave. Igra traje do 18. decembra 2020. godine, kada će biti proglašeni pobednik. Na ovaj način učesnici potvrđuju da su saglasni sa Pravilima i saglasni sa prikupljanjem i obradom ličnih podataka od strane Organizatora.

U Poklon igri se dodeljuje poklon: Traktorska kosačica John Deere X350R, a Darodavac je KITE DOO.

Poklonoprimac se određuje na osnovu vidljivog i merljivog broja deljenja njegove objave. Ukoliko dve ili više objava učesnika Poklon igre budu imale isti broj deljenja pobednik se određuje prema dodatnom kriterijumu, a to je broj lajkova objave. Nakon uvida u podatke o korisniku sa najvećim brojem podela informacija, odnosno najvećim brojem lajkova, on se kontaktira  putem poruke na društvenim mrežama.

Poklonoprimac poklon preuzipa kod darodavca poklona.

 

Povezano

Iz ove kategorije

Ilustracija: ovce, foto: S.K.

Dan ovčarstva

Udruženje odgajivača ovaca Srbije 15.maja 2021.godine organizuje prvi „Dan ovčarstva 2021“. Manifestacija će se održati

Opširnije »