Biljana Petrović: Prvi smo po broju i iznosu isplaćenih subvencionisanih kredita

Generalni sponzor sajma poljoprivrede u Bogatiću bila je Komercijalna banka, članica NLB grupe. Prilikom otvaranja sajma i na panel diskusiji, Biljana Petrović, pomoćnik predsednika izvršnog odbora, istakla je šta poljoprivrednici ovog kraja mogu da očekuju od ove Banke.

„Opština Bogatić, ima oko 5.000 registrovanih gazdinstava, a impresivne brojke su kada govorimo o tovu svinja, 552.000 tovljenika, što je obeležje i specifičnost za vaš kraj.

NLB  Banka je  kupila Komercijalnu banku i da je u toku integracija. Mi smo trenutno najveća banka za poljoprivredu, imamo 30 odsto tržišnog učešća, 200 miliona evra je portfolio ove dve banke. Ono što vas treba da interesuje je koliko brzo mi možemo da odgovorimo na vaše zahteve.  Imamo 65 agro savetnika na terenu, svakog dana, i 200 ekspozitura, to znači da možemo biti veoma efikasni u ispunjavanju vaših zahteva, istakla je Biljana Petrović.

Ideja je da  predstavimo  šta to Komercijalna banka nudi, posebno poljoprivrednicima i preduzetnicima, odnosno malim biznis klijentima, koji su to najbolji uslovi i šta to od nas mogu da očekuju.  Ono što je za ovaj kraj jako zanimljivo su agro krediti, jer ovde najviše ima stočara, a u narednoj godini smo za njih pripremili posebne uslove kada je u pitanju nabavka mehanizacije, tako da pod izuzetno dobrim uslovima mogu podnositi zahteve.

Marko Kesić i Biljana Petrović
Marko Kesić i Biljana Petrović

 

„Slobodno mogu reči da smo što se tiče subvencionisanih kredita na prvom mestu, i da smo do sada realizovali 404 subvencionisana kredita, što nije malo jer smo skoro krenuli u realizaciju istih, zajedno sa Ministarstvom poljoprivrede, istakla je Petrovićeva i dodala: javite nam se, posetite naše ekspoziture jer smo mi tu za vas.

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

12.01.2024.

Počinje prijava poljoprivrednika za kredite koje subvencioniše Opština Bogatić

28.06.2023.

U toku su subvencionisani krediti Ministarstva poljoprivrede

23.05.2023.

Šta nudi poljoprivrednicima ProCredit banka

27.04.2023.

Na koji način da poljoprivrednici sagledaju profitabilnost svog poslovanja

25.04.2023.

Uspešno održana još jedna od prezentacija u nizu

23.12.2022.

Biljana Petrović: Potrošiće se mnogo više novca iz evropskih fondova

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca