Sajam turizma 2022.

Pod sloganom „Između planina i mora“ od 24. do 27. marta predstoji nam 43. Međunarodni beogradski sajam turizma koji će sveobuhvatnom ponudom zadovoljiti želje i navike ljubitelja putovanja.

Po ekskluzivnim sajamskim cenama, pred posetiocima će biti first minute ponude i paketi sa mnoštvom pogodnosti za putovanja prema sopstvenim afinitetima: porodična putovanja, daleke i egzotične destinacije, putovanja za mlade, city break, odmor i oporavak u banjama, spa vikendi na planinama, eko i aktivni turizam, kongresna dešavanja…Na sajmu se predstavljaju: Grčka, Turska, Crna Gora, Tunis, Egipat, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Severna Makedonija, Rumunija, Mađarska, Slovačka, Maldivi, a pojedinačno nastupaju izlagači iz Albanije, Hrvatske i Slovenije.

 Po prvi put ove godine posetiocima će ekskluzivno biti predstavljene dve nove, i u svetskim okvirima, vrhunske destinacije: egzotična Malezija i Demokratska Republika Sao Tome i Principe, koju čine dva ostrva u Gvinejskom zalivu u centralnoj Africi.

Preko 40 domaćih i stranih tur-operatora i agencija učestvuje na Sajmu turizma:

Kontiki, Big Blue, Wayout, Astra Travel, Odeon, Allegra Krstarenja, Belvi, Ponte, Robinson, Plana Tours, Mediteraneo Holidays, Grand, Euroturs, Fibula, Supernova Travel, Nitravel, Sabra i dr.

Sajam i ove godine ostaje u znaku koncepta Srbija stvaranacionalne platforme koja kreira brend moderne Srbije, oslanjajući se prvenstveno na međunarodno prepoznate, talentovane i izuzetne pojedince, koji inspirišu svojim dostignućima, inovacijama i kreativnim idejama.

 Beogradski sajam je i na ovogodišnjoj manifestaciji nastavio sa programom organizovanog dovođenja kupaca. U saradnji sa poslovnim partnerima Sajma turizma, Privrednom komorom Srbije i Evropskom mrežom preduzetništva, odvijaće se B2B program i omogućiti veliki broj poslovnih sastanaka u specijalnom prostoru „B2B Meetings“ (hala 1), zahvaljujući B2B poslovnom portalu namenjenom registraciji kako izlagača, tako i poslovnih posetilaca.

 Istovremeno će, pored Sajma turizma, tradicionalno biti održane još dve srodne manifestacije koje rastu svake godine po obimu i broju učesnika: 17. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA (24 – 27.mart) i 12. Međunarodni sajam vina BEOWINE (25 – 26. mart).

U okviru programa 17. Međunarodnog sajma hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA-OPREMA, nove trendove u hotelskoj industriji i ugostiteljstvu u halama 2A i 2C Beogradskog sajma prikazaće  najznačajnije kompanije koje se bave proizvodnjom i distribucijom najsavremenijih proizvoda i asortimana za opremanje ugostiteljskih objekata, restorana i hotela, kao i uslužnim delatnostima, novim trendovima poslovanja, snabdevanja i funkcionisanja ugostiteljskih objekata.

 Dvodnevna vinska smotra, 12. Međunarodni sajam vina BeoWine, održaće se u hali 3 Beogradskog sajma, u petak i subotu, 25. i 26. marta 2022. god. Pored Srbije, na Sajmu vina ove godine učestvuju proizvođači vina i opreme iz Italije, Slovenije, Hrvatske, Republika Srpske, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, KiM. Kroz predstavljanje i ocenu aktuelne izlagačke ponude, edukaciju o novim trendovima u regionalnom i globalnom vinarstvu, degustaciju aktuelne berbe velikog broja proizvođača, posetioci će dobiti priliku da uživaju u sinergiji koju BeoWine godinama uspostavlja.

 Najuspešnija po svim kriterijumima – kvalitetu, sadržaju, privlačnosti za učesnike i posetioce, manifestacija će posle godine pauze na zadovoljstvo svih učesnika spojiti turizam, biznis  i zadovoljstvo i pojačati pozitivnu klimu u domenu želje za putovanjima.

Kroz ponudu omiljenih, ali i premijernih destinacija, sajam će biti usmeren ka oporavku i obnoviturističkog ambijenta, kao i promociju trendova i inovacija koje će oblikovati budućnost turističke industrije.

Uz standardno visok profesionalni nivo u organizaciji i poslovanju, zadovoljavajući potrebe svih učesnika i izlagača, sajam je spreman da privuče i dočeka svoje verne posetioce i ponudi  nezaboravan sajamski turistički doživljaj.

 

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

13.02.2024.

TOP 10 PREPORUKA VEŠTAČKE INTELIGENCIJE KAKO DA UNAPREDITE POSAO

31.01.2024.

Avantura počinje ovde od 22. do 25. februara 2024

30.11.2023.

Otvoren Sajam turizma u Novom Sadu

29.11.2023.

Od 30. novembra do 3. decembra, na Beogradskom sajmu najkompletnija smotru etno hrane

24.11.2023.

Sajam etno hrane i pića 2023

08.11.2023.

14. „Međunarodnom sajmu turizma i seoskog turizma

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca