Besplatni štandovi za pčelare

Ilustracija: košnice, foto: Domaćinska kuća
Ilustracija: košnice, foto: Domaćinska kuća

SPOS i Pogon ”Naš med” u saradnji sa Novosadskim sajmom, Beogradskim sajmom i Ministarstvom poljoprivrede, obezbedili su besplatan izložbeni prostor na 89. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu na Novosadskom sajmu, i 27. Međunarodnom sajmu hortikulture i darova prirode na Beogradskom sajmu., saopšteno je iz SPOS.

Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu će se održati od 21. do 27. maja 2022. godine na Novosadskom sajmu. SPOS će imati štand od 40 kvadratnih metara u hali 23 u kojoj se svake godine izlažu pčelinji proizvodi, i moći će da primi nekoliko pčelara BESPLATNO, bez ikakve naknade, koji bi izložili svoje proizvode pčelarenja. Štandovi su obezbeđeni besplatno. Izlagači su dužni da izlažu svih dana trajanja sajma.

Međunarodni sajam hortikulture i darova prirode na Beogradskom sajmu  održaće se od 7. do 11. aprila 2022. godine na Beogradskom sajmu. Zainteresovani članovi SPOS-a (njih 2-3) moći će da BESPLATNO izlože svoje proizvode pčelarenja, uz uslov da budu prisutni na sajmu svih 5 dana njegovog trajanja. Sajamski štand je obezbeđen takođe besplatno, kao i ispisivanje natpisa za štand sa imenom izlagača.

Svi zainteresovani pčelari članovi SPOS-a trebaju da svoje interesovanje za izlaganje na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu pošalju na [email protected] a ostale informacije mogu dobiti telefonom svakog radnog dana od 9 do 12 sati na telefone 060/444-08-08 i 011/6128-071.

Zainteresovani za Sajam hortikulture i darova prirode u Beogradu treba da se jave na mejl [email protected], kao i na telefon 060/444-01-83.

Povezano