ROBNI BREND Mea Compa

Mea compa je porodična firma osnovana 2009. godine u Novom Pazaru i bavi se proizvodnjom i prodajom tradicionalnih lokalnih specialiteta na veliko i malo. Njena specijalnost su domaće pite, mantije, baklave, kolači, torte i peciva. Meacompa se nalazi u Novom Pazaru u ulici Vuka Karadzica br.28 preko puta Državnog Univerziteta u Novom Pazaru. Na mapi možete videti tačnu lokaciju naše firme i najkraći put do nje.

Poseduje rešenje Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede uprave za veterinu da ispunjava veterinarsko sanitarne uslove za hlađenje i skladištenje proizvoda životinjskog porekla u pogonu za proizvodnju pekarskih proizvoda sa kontrolnim veterinarskim brojem 20561. Mea compa je od 2011 uvela i HCCP sistem.

Slatki program Mea compa možete kupiti u PVC komercijalnim pakovanjima od 350 do 500g, slani zamrznuti program u pakovanjima od 710 do 920g i zamrznuta peciva u pakovanjima od 500g.

Sveži proizvodi Mea compa će uveličati Vaše skupove i porodična veselja.

Posedujeu  profesionalnu atestiranu hladnjaču sa dubokim zamrzavanjem kojom dostavljamo  proizvode do Vaših prodajnih objekata.

ELIDA MELIĆ PR, MEA COMPA, Novi Pazar – ROBNI BREND Mea Compa u grupi Kolači i ostali slatki proizvodi, dobili su nagradu Etno brend.

Prijatelj Akcije i nagrade Etnobrend godine je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede. Generalni sponzor ovogodišnje dodele nagrada je Carska rakija Voćarske zadruge Čarobni plodovi.

Ekomski portal Privredni.rs u saradnji sa Zadružnim savezom Srbije dodelio je nagrade ETNOBREND GODINE najboiljim domaćim firmama, zadrugama i poljoprivrednim gazdinstvima. Ova prestižna nagrada dodeljena je po četvrti put u cilju afirmacije i promocije kvalitetnih domaći proizvoda i usluga koji čine deo naše tradicije i koji po kvalitetu ne zaostaju za konkurencijom iz sveta. Nagradu Etnobrend godine dobilo je 15 firmi, zadruga i gazdistava, a Zadružnom savezu Srbije istovremeno je održana i izložba sa degustacijom nagrađenih proizvoda, koja je privukla veliku pažnju posetilaca.

Elida je sa nama podelila recept za urmašice.

Urmašice

Ubutati 1kg maslaca i 1kg šećera. U smesu dodati 18 jaja jedno po jedno.

Nakon ubutavanja dodati 2.5 kg brašna i 200g iseckanih oraha. U pleh ređati hurmašice. Ispečene hurmašice vruće zaliti vrućim šerbetom.

 

Povezano