Novi Pazar: Dodeljena povelja ministarki Jeleni Tanasković

Odlukom Skupštine Grada Novog Pazara danas je dodeljena povelja Jeleni Tanasković, ministarki poljoprivrede, za izuzetan doprinos razvoju grada. Ova  nagrada otišla je u njene ruke, jer je to  zasluga  za projekat Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, a to je projekat korićenja reka Trnavice, Jošanice i Raške, čijim izvođenjem će biti rešen višedecenijski problem poplava u ovom gradu.

Vrednost radova iznosi 25 miliona evra, a zahvaljujući njegovoj realizaciji građani na ovoj teritoriji će imati kvalitetnije uslove za život i biće bezbedniji pošto ćemo ovim prevenirati izlivanje reka.

To je jedan od najvećih projekata u oblasti vodoprivrede kada je reč o jednoj lokalnoj samoupravi na nivou cele države u poslednjih nekoliko decenija, što samo pokazuje da država vodi računa o ovom kraju i potrebama građana.

„Dodatno me motiviše da nastavim da se trudim, da ono o čemu razgovaramo svaki put u poseti ovog divnog grada dovede do zadovoljstva građana i naravno do rešavanja problema sa kojima se susreću, istakla je Jelena Tanaskovićeva.

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

07.05.2024.

Aleksandar Martinović preuzeo dužnost ministra poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede od Jelene Tanasković

14.04.2024.

Jelena Tanasković: Sve je više vikend farmera

11.04.2024.

Najdomaćin 2024″ u Lazarevacu 14. aprila

27.03.2024.

Nacionalnim dijalogom do unapređenja prehrambenih sistema u Srbiji

22.03.2024.

Jelena Tanasković: Obećavam da je država tu i da nećete ostati bez subvencije

15.03.2024.

Jelena Tanasković: Naš jedini cilj je da potrošimo svaki dinar u cilju unapređenja srpske poljoprivrede

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca