Poljoprivrednicima na raspolaganju više kanala informisanja

Obaveštavamo poljoprivredne proizvođače da je u prethodnom periodu primećena povećana frekvencija poziva na telefonskim linijama naših kontakt centara i da su im, ukoliko nisu mogućnosti da u datom momentu dobiju informaciju tim putem, na raspolaganju  i drugi kanali komunikacije.

Pored telefonskih linija kontakt centra Uprave za agrarna plaćanja (i eAgrara), kao i Info centra Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede,  korisnicima je omogućeno da neophodne informacije dobiju i drugim putem.

To mogu učiniti putem kontakt forme koja se nalazi na zvaničnim veb prezentacijama Uprave za agrarna plaćanja na adresi https://uap.gov.rs/#kontakt i na zvaničnoj veb prezentaciji eAgrar-a na adresi https://eagrar.gov.rs .

Takođe, elektronski upit mogu poslati i na imejl adrese: uap.callcentar@minpolj.gov.rs,  uap.kontaktcentar@minpolj.gov.rs  i office@minpolj.gov.rs ili putem društvenih mreža (Instagram i Fejsbuk) Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Uprave za agrarna plaćanja.

Razumemo važnost vaših pitanja i potrebu za informacijama i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Uprava za agrarna plaćanja nastoje da svi upiti budu realizovani u najkraćem mogućem vremenskom periodu.

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

25.07.2024.

Uskoro Javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na  podsticaje u  stočarstvu za krave za uzgoj  teladi za tov za 2024. godinu

22.07.2024.

Ministarstvu poljoprivrede biće prebačeno 3,67 milijardi dinara

20.07.2024.

Uskoro Javni poziv za premiju za mleko za drugi kvartal 2024. godine

18.07.2024.

Postignut dogovor sa poljoprivrednicima

15.07.2024.

Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o reproduktivnom materijalu šumskog drveća

10.07.2024.

Javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije za unapređenje i razvoj ruralne infrastrukture za 2024. godinu.

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca