Poljoprivrednicima na raspolaganju više kanala informisanja

Obaveštavamo poljoprivredne proizvođače da je u prethodnom periodu primećena povećana frekvencija poziva na telefonskim linijama naših kontakt centara i da su im, ukoliko nisu mogućnosti da u datom momentu dobiju informaciju tim putem, na raspolaganju  i drugi kanali komunikacije.

Pored telefonskih linija kontakt centra Uprave za agrarna plaćanja (i eAgrara), kao i Info centra Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede,  korisnicima je omogućeno da neophodne informacije dobiju i drugim putem.

To mogu učiniti putem kontakt forme koja se nalazi na zvaničnim veb prezentacijama Uprave za agrarna plaćanja na adresi https://uap.gov.rs/#kontakt i na zvaničnoj veb prezentaciji eAgrar-a na adresi https://eagrar.gov.rs .

Takođe, elektronski upit mogu poslati i na imejl adrese: uap.callcentar@minpolj.gov.rs,  uap.kontaktcentar@minpolj.gov.rs  i office@minpolj.gov.rs ili putem društvenih mreža (Instagram i Fejsbuk) Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Uprave za agrarna plaćanja.

Razumemo važnost vaših pitanja i potrebu za informacijama i Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede i Uprava za agrarna plaćanja nastoje da svi upiti budu realizovani u najkraćem mogućem vremenskom periodu.

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

18.07.2024.

Postignut dogovor sa poljoprivrednicima

15.07.2024.

Javna rasprava o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o reproduktivnom materijalu šumskog drveća

10.07.2024.

Javni poziv za podnošenje zahteva za ostvarivanje prava na podsticaje za investicije za unapređenje i razvoj ruralne infrastrukture za 2024. godinu.

02.07.2024.

Ministar Martinović: Neophodna što bolja edukacija potencijalnih korisnika IPARD programa

01.07.2024.

Aleksandar Martinović: Dodatno finansiranje planirano je Zakonom o budžetu za 2024.

28.06.2024.

Livija Pavićević: Naša država poštuje svoje međunarodne obaveze u okviru evropske agende

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca