Da li ste čuli za čika Perine hlebove

Od 2003. godine Petar Marković iz Barajeva, bavi se proizvodnjom hlebova i energetskih barova. Posao je po njegovim rečima učio od jedne veoma kreativne osobe, onda je polako razvijao i širio asortiman,  tako da je sada posle toliko godina srećan i zadovoljan. U proizvode je utkano mnogo znanja i ljubavi, godine stvaranja i usavršavanja. Sama proizvodnja se nalazi u prirodi, okolina Barajeva, tako da je bio koncept ispunjen od samog početka.

“Bio Concept je proizvodnja u čijim odajama se rađaju beskvasni hlebovi, energetski barovi, granola barovi, kukiji sa maltexom, posni sendviči i još poneka čarolija. Naši prvi ciljevi su kvalitet i ukus, ističe naš sagovornik i dodaje:  Iako se o ukusima ne raspravlja svakako sofisticiran i višeslojan proizvod može naći svoje verne kupce. Imamo hlebove kao što su ražani , heljdin,  speltin, ječmeni, čija receptura je jako jednostavna, sva njihova privlačnost je u njihovoj potpunoj prirodnosti, bez veštačkim dodataka.

Nasuprot njima su hlebovi poput : Kraljevskog, hrono inspiracije, hrono extra mešavine, koji u sebi kriju razne mešavine integralnih brašna i semenki.

Energetski barovi su mešavina suvog voća i orašastih plodova, gde orašasti plodovi u nekim proizvodima dostižu i do četrdeset procenata.

“Svakako se trudimo da to ne budu samo procenti već i da se sami sastojci uklapaju , stvarajući lako prepoznatljiv i dopadljiv karakter. Idealni su za sportiste, vreme kada vam treba brza užina a ne obrok, ističe naš sagovornik.

 

Granola barovi se sastoje od orašastih plodova, meda, ovsenih pahuljica i drugih dodataka , zavisno od vrste proizvoda. Proizvodi koji vam daju energiju i snagu, posle jednog komada bućete okrepljeni i zadovoljni, bez želje da još nešto pojedete.

Bio Concept ima samo jednu svrhu, služenje vrhunskim vrednostima koje hrana može da pruži i veliki trud da uspe te vrednosti da iznese pred vas, ljude koji će lako znati imali tu nešto posebno ili je to samo pramičak magle zalutao .

Proizvode prodaju u prodavnicama zdrave hrane. Učestvuju na raznim sajmovima.

Uskoro počinju da prave i namaze, humus, skatki namaz na bazi orašastih plodova.

Beskvasni hleb bez dodatih aditiva, ulja ili šećera, veštačih boja. Hleb koji fantastično balansira mešavinu više vrsta integralnog brašna i više vrsta sirovih semenki. Njegova moć je sofisticirana , ukus pun i privlačan. Pored svih blagodeti koje donose jako zdravi sastojci od kojih se pravi, izuzetno utiče na dobru probavu, lakoću I snagu koju donosi su iznenađujuće.

 

Iz ove kategorije

Pročitajte i

Čajevi za kvalitetniji život

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca