Međunarodni sajam pčelarstva “Tašmajdan 2024“

U organizaciji Društva pčelara “Beograd“, a pod pokroviteljstvom Skupštine grada Beograda, od 2. oktobra do 6. oktobra 2024. godine održaće se veliki, tradicionalni 50. Međunarodni sajam pčelarstva “Tašmajdan 2024“.

Ovaj Sajam je jedinstvena prilika da građani Beograda od izlagača, eminentnih pčelara Srbije, direktno kupe med i ostale pčelinje proizvode proverenog kvaliteta i na taj način podignu imunitet neophodan svima nama u ovom trenutku.

U sredu, 2. oktobra 2024. godine, u 11,00 časova, Sajam će svečano otvoriti gradonačelnik Beograda, Aleksandar Šapić. Organizatori su iskazali nadu da će ovaj Sajam skrenuti pažnju javnosti na najzdraviju hranu u prirodi – med i druge pčelinje proizvode, drevni lek koji se kupuje bez recepta.

Takođe, pčelari Srbije, od 4. oktobra do 6. oktobra 2024. godine, moći će, u delu Parka koji je za to određen, da se direktno od proizvođača pčelarske opreme snabdeju sa najkvalitetnijom pčelarskom opremom koja je neophodna za pčelarenje, zatim, registrovanim lekovima protiv raznih bolesti pčela, kao i literaturom o pčelarstvu.

Iz ove kategorije

Pročitajte i

Čajevi za kvalitetniji život

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca