Raj na zemlji: Brvnare Marković

Ilustracija: Brvnare Marković

Divčibare je gradsko naselje i poznato turističko mesto na planini Maljen, u Kolubarskom okrugu. Nalazi se na 38 kilometara od Valjeva, 107 kilometara od Beograda. Pruža se od Crnog vrha, Paljbe, Golupca do Velikog brda, na 980 metara nadmorske visine, sa najvišim vrhom 1.095 m.

Brvnare Marković su novoizgrađeni objekti na predivnoj lokaciji naselja Stražara, na nadmorskoj visini 1.050m, odakle se pruža predivan pogled na panoramu Divčibara. Zanimljivost lokacije je u strujanju vazduha gde i u najtoplijim letnjim danima osećamo prijatnu svežinu planinskog vetra. Divčibare raspolažu sa predivnim livadama, pašnjacima, predelima privlačnim za šetnju i uživanje u prirodi. Brojni izvori i potočići sa čistom pijaćom vodom su pravo bogatstvo Divčibara.  Domaćini brvnara “Marković” u letnjem periodu gostima daju poseban popust, svaki šesti dan boravka je gratis.

Ads code goes here
brvnare_markovic_divcibare_
Ilustracija: brvnare markovic divcibare, Foto: Brvnare Marković

Brvnara 1 je apartmanskog tipa: dnevni boravak sa jednim lažajem i TV-om, kompletna kuhinja, kupatilo i sprat sa četiri ležaja. Iz dnevnog boravka izlazi se na terasu.

Brvnara 2 ima dnevni boravak sa ležajem za dve osobe, kompletna kuhinja, kupatilo i neobično potkrovlje sa dva ležaja.

www.brvnaremarkovic.rs

064-3306-237