Hlebovi pekare „Denis“ – za Vas, sa ljubavlju i od srca

Porodica je inspiracija, okosnica i oslonac uspešnom vođenju pekare Denis. Naser Idrizović, mašinac po vokaciji, pekar u srcu, povezao je svoja znanja stečena u prethodnom poslu u mašinskoj struci, sa ljubavlju prema pekarstvu.

Ovo što ja radim, radim sa velikom ljubavlju – ističe Naser – ne može svako da pravi dobar hleb,jer hleb ima dušu.

Cela porodica Idrizović uključena je u rad pekare Denis, svako u svom delu posla. Deca su rasla uz prvu pekaru koju su otvorili, sve do danas kada su i oni sami stasali da polako preuzimaju deo posla od svojih roditelja. Koreni su, kako kaže Naser u genima. Poreklom su Goranci, deda je bio poslastičar, tako da se u porodici odavno gradila ljubav prema pravljenju hleba i kolača.

Tradicija, inovacija i vrhunski kvalitet: Pekara Denis iz Mladenovca osvaja tržište Mladenovac

– Pekarstvo nije samo zanat, već umetnost koja zahteva znanje, iskustvo i strast. To najbolje dokazuje pekara Denis iz Mladenovca, porodični biznis koji više od tri decenije postavlja standarde u ovoj industriji. Denis Idrizović, vlasnik pekare, ponosan je na dugu tradiciju koju je započeo njegov otac 1994. godine.

Ono što ovu pekaru izdvaja od drugih je jedinstveni pristup proizvodnji – 2012. godine razvili su sopstveni starter za kiselo testo, koji od tada redovno obnavljaju. „Imamo 25 velikih zlatnih medalja za kvalitet pekarskih proizvoda, a naši hlebovi se pripremaju posebnom tehnologijom koja osigurava vrhunski ukus i svežinu“, kaže Idrizović. U ponudi je čak 25 različitih vrsta hleba, među kojima je sedam potpuno bez kvasca, kao i specijaliteti napravljeni od ražanog, belog i kiselog testa.

Vodeničarski hleb-Mali ali neodoljiv! Jedna od najkompleksnijih receptura iz naše ponude: spoj ražanog i pšeničnog brašna, sa dodatkom kuvanih žitarica lana, suncokreta i susama – bogata aroma u kojoj sva čula uživaju!

Njihova posvećenost kvalitetu potvrđena je i na Novosadskom sajmu 2024. godine, gde su tri različite vrste hleba – hleb sa šljivom, hleb sa lešnikom i sušenim grožđem, kao i hleb sa orahom i brusnicom – osvojile zlatne medalje i titulu šampiona u kategoriji proizvoda sa posebnom tehnološkom pripremom. Pored tradicionalne prodaje u devet maloprodajnih objekata u Mladenovcu i Sopotu, pekara Denis ulaže u budućnost. Razvijaju onlajn prodavnicu, planiraju dostavu širom Srbije i pripremaju ponudu za ugostiteljske objekte i domaćinstva. „Sa 100 zaposlenih i dobro organizovanim sistemom, uspevamo da spojimo zanatsku preciznost sa mogućnošću masovne proizvodnje, što nas čini jedinstvenim u odnosu na druge kraft pekare“, ističe Idrizović. Ovo je priča o uspehu, predanosti i ljubavi prema pekarstvu – a za ljubitelje kvalitetnog hleba, pekara Denis ostaje neprikosnovena destinacija.

Iz ove kategorije

Pročitajte i

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca

Reklamni prostor