21.01.2019.
Veoma upečatljivo gurmansko iskustvo svakako je punomasni polutvrdi sir sa pečatom BELGRADER. Osnivač ovog brenda
21.01.2019.
NAKON pravilnog usoljavanja, meso se u domaćinstvima uobičajeno suši, odnosno izlaže dimu. Dimljenjem se mesu
14.12.2018.
Pravljenje i čuvanje sira nije jedostavno. Potrebno je znaje, iskustvo i ljubav prema ovoj vrsti
14.12.2018.
Za pripremu meda biće vam potrebna jedna zrela žuta bundeva. Sve što je potrebno jeste
13.12.2018.
Peglana kobasica jedan je od domaćih proizvoda koji su u poslednjih nekoliko godina doživeli pravu
13.12.2018.
Brojni stočari koji se bave proizvodnjom mleka i sireva imaju svoje recepture za pravljenje prerađevina
28.11.2018.
LJUTA SREMICA je nastala tako što je naša sagovornica Slavna Slavojević, iz Šida, pozvana da
19.11.2018.
Potrebno je: 1 kg krompira, 350 g mlevenog mesa, 1 ½ šolje pirinča, crveni luk,
16.11.2018.
Ako želite da meso bude sočno: • Tanje sečeni komadi mesa brže će se ispeći,
15.11.2018.
Većina od nas ima običaj da popije sok pre jele. Ako popijemo sok, voćni šećeri,
Domaćinska kuća’’ internet portal osnovan je 2017. godine. Teme u našoj Domaćinskoj kući su prilagođene potrebama srpskih poljoprivrednika i potrošača uopšte.
Portal uspešno podiže i održava SimpleLook
Najčitanije kategorije