Domaćinski recepti

21.01.2019.

Veoma upečatljivo gurmansko iskustvo svakako je punomasni polutvrdi sir sa pečatom BELGRADER. Osnivač ovog brenda

21.01.2019.

NAKON pravilnog usoljavanja, meso se u domaćinstvima uobičajeno suši, odnosno izlaže dimu. Dimljenjem se mesu

14.12.2018.

Pravljenje i čuvanje sira nije jedostavno. Potrebno je znaje, iskustvo i ljubav prema ovoj vrsti

14.12.2018.

Za pripremu meda biće vam potrebna jedna zrela žuta bundeva. Sve što je potrebno jeste

13.12.2018.

Peglana kobasica jedan je od domaćih proizvoda koji su u poslednjih nekoliko godina doživeli pravu

13.12.2018.

Brojni stočari koji se bave proizvodnjom mleka i sireva imaju svoje recepture za pravljenje prerađevina

28.11.2018.

LJUTA SREMICA je nastala tako što je naša sagovornica Slavna Slavojević, iz Šida, pozvana da

19.11.2018.

Potrebno je: 1 kg krompira, 350 g mlevenog mesa, 1 ½ šolje pirinča, crveni luk,

16.11.2018.

Ako želite da meso bude sočno: • Tanje sečeni komadi mesa brže će se ispeći,

15.11.2018.

Većina od nas ima običaj da popije sok pre jele. Ako popijemo sok, voćni šećeri,

Čajevi za kvalitetniji život

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca