Naslovna » Domaćinski recepti » Страна 2
03.03.2025.
Porodica je inspiracija, okosnica i oslonac uspešnom vođenju pekare Denis. Naser Idrizović, mašinac po vokaciji, pekar u srcu, povezao je
12.02.2025.
Dugo sam učio kako se mesi hleb i mislim da još uvek nisam savladao tu veštinu. Ma koliko da sam
24.01.2025.
Osnovna ideja kod ove proizvodnje ovih proizvoda je da se iz ploda istisne vazduh i slobodna voda, a da se
19.12.2024.
Bezmalo da nema kuće u Srbiji koja čeka zimu bez ajvara, džema ili krastavčića. Iako sve to možemo da kupimo
18.12.2024.
Kompoti su proizvodi koje dobijamo od pripremljenih isečenih ili celih plodova, koje prelijemo pečenim sirupom i potom na toploti čuvamo
29.10.2024.
Na prestižnom portalu Taste Atlas nedavno je objavljena lista najboljih svetskih jela sa sirom, a među njima je visoko pozicionirano
14.10.2024.
Domaća štrudla je kod nas oduvek bila redovno na stolu za desert, a volimo je sa svim mogućim nadevima. Štrudle
08.10.2024.
Kompot od belog grožđa je jednostavan, ali ukusan kompot koji se često priprema u domaćinstvima kako bi se iskoristilo sezonsko
07.10.2024.
Kompot je proizvod dobijen zalivanjem šećernim rastvorom obrađenih celih plodova ili delova plodova voća i konzervisanjem toplotom u hermetički zatvorenim
23.09.2024.
Od 2003. godine Petar Marković iz Barajeva, bavi se proizvodnjom hlebova i energetskih barova. Posao je po njegovim rečima učio