Sajam torti i kolača

U Bačkom Monoštoru će 28. oktobra biti održan deseti, jubilarni Sajam torti, kolača i domaćih proizvoda. Početak sajma planiran je za u 16 časova u Domu culture, prenosi AgroTv.

Posetioci sajma imaće priliku da probaju najbolje domaće torte, kolače, pekmeze, med i proizvode od meda, a naći će se tu i kulen od divljači, ribe, domaća slanina, najbolja mlevena paprika i još mnogo toga.

Novina za ovu godinu je i deo manifestacije posvećen rakiji i vinima, te će proizvođači imati priliku da predstave i ove svoje proizvode.

Osnovni cilj organizatora manifestacije – UG „Podunav“, uz podršku grada Sombora, je promocija domaće radinosti, malih proizvođača i Monoštora kao turističke destinacije.

Budući da Bački Monoštor predstavlja jedinstvo prirode i kulturnog nasleđa, za sve zainteresovane će u saradnji sa JP „Vojvodinašume“ biti organizovana promo šetnja šetnom stazom „Štrbac“, na sam dan organizovanja ove manifestacije. Potrebno je da svi zainteresovani za šetnju dođu na ulaz na šetnu stazu (na putu između Monoštora i Bezdana) u 13 časova.

Posle šetnje u predivnom jesenjem ambijentu SRP „Gornje Podunavlje“, najbolje će prijati domaći specijaliteti.

Dodatne informacije i prijave: 063/893-81-28

Iz ove kategorije

Pročitajte i:

27.07.2023.

Madame Vanille radionica za kolače

04.05.2023.

Sitni kolači Cece sremice

22.04.2023.

Posetite još sutra ovaj Festival, možda vam i život bude slađi

16.03.2022.

Mladenkini kolači iz Arilja za čistu desetku

29.06.2021.

Korali čarolija ukusa

19.04.2021.

Čokoladni kuglof

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca