Vinogradarstvo

Vinogradarstvo – Sve o vinogradarstvu na jednom mestu! Najnovije vesti, saveti i informacije o uzgoju vinove loze i proizvodnji vina.

14.12.2021.

Lozovača je proizvod alkoholne fermentacije kljuka grožđa posle odvajanja peteljke, a zatim destilacije na taj

07.12.2021.

Mladom vinu je potrebna nega, kako bi na kraju dobili vino visokog kvaliteta. Nakon fermentacije

18.11.2021.

Grožđe je voće koje se u najvećoj meri koristi u proizvodnji vina. Stoga je najveća

15.11.2021.

Za sadnju vinove loze treba izabrati jesen ili rano proleće zavisno od pripremljenosti izabrane parcele,

08.11.2021.

Prilikom nazdravljanja, u mnogim zemljama koristi se reč toast (koja označava i prepečeni hleb). Poreklo

02.11.2021.

Sok od narandže, ma koliko bio svež, ohlađen ili zagrejan, domaći ili kupovni uvek miriše

01.11.2021.

– Šampanjac ili penušavo vino je tu da zadovolji modernu gospodu. Nema svečanosti bez prisustva

01.11.2021.

U starim vinogradima oformljenog uzgojnog oblika u plodonošenju, radovi u jesen i zimu jenjavaju. Međutim,

29.10.2021.

Mane vina nastaju usled biohemijskih, fizičko-hemijskih i fizičkih procesa u vinu, kao i usled delovanja

28.10.2021.

Promene o godišnjoj proizvodnji grožđa sa radnih vinogradarskih parcela u cilju određivanja proizvodnog potencijala, proizvođač

Reklamni prostor

Najčitanije danas

Najčitanije ove nedelje

Najčitanije ovog meseca