Naslovna » Vinogradarstvo » Страна 11
Vinogradarstvo – Sve o vinogradarstvu na jednom mestu! Najnovije vesti, saveti i informacije o uzgoju vinove loze i proizvodnji vina.
14.12.2021.
Lozovača je proizvod alkoholne fermentacije kljuka grožđa posle odvajanja peteljke, a zatim destilacije na taj
07.12.2021.
Mladom vinu je potrebna nega, kako bi na kraju dobili vino visokog kvaliteta. Nakon fermentacije
18.11.2021.
Grožđe je voće koje se u najvećoj meri koristi u proizvodnji vina. Stoga je najveća
15.11.2021.
Za sadnju vinove loze treba izabrati jesen ili rano proleće zavisno od pripremljenosti izabrane parcele,
08.11.2021.
Prilikom nazdravljanja, u mnogim zemljama koristi se reč toast (koja označava i prepečeni hleb). Poreklo
02.11.2021.
Sok od narandže, ma koliko bio svež, ohlađen ili zagrejan, domaći ili kupovni uvek miriše
01.11.2021.
– Šampanjac ili penušavo vino je tu da zadovolji modernu gospodu. Nema svečanosti bez prisustva
01.11.2021.
U starim vinogradima oformljenog uzgojnog oblika u plodonošenju, radovi u jesen i zimu jenjavaju. Međutim,
29.10.2021.
Mane vina nastaju usled biohemijskih, fizičko-hemijskih i fizičkih procesa u vinu, kao i usled delovanja
28.10.2021.
Promene o godišnjoj proizvodnji grožđa sa radnih vinogradarskih parcela u cilju određivanja proizvodnog potencijala, proizvođač
Domaćinska kuća’’ internet portal osnovan je 2017. godine. Teme u našoj Domaćinskoj kući su prilagođene potrebama srpskih poljoprivrednika i potrošača uopšte.
Portal uspešno podiže i održava SimpleLook
Najčitanije kategorije