Vrlo je važno prepoznati pravi momenat za promene, a moj je nastao nakon rođenja drugog deteta. Potreba da se žena posveti parodici, i ali u isto vreme ne zanemari sama sebe i da radi ono sto voli, dovela je do ostvarenjem mojih snova. Biti mama preduzetnica iziskuje mnogo truda, snage, volje, upornosti a prvenstveno hrabrosti. Važno je verovati u snove i raditi ono što vas ispunjava, a rezultati će doći. Drage mame, budite odvazne, verujte u sebe, posvetite se svojoj deci, ali i sebi i uživajte u svemu sto gradite i radite!” kaže Tatjana Milivojević.
Više godinama je u svojoj kuhinji eksperimentisala koristeći moderne tehnike i procese proizvodnje, prateći najfinije francuske poslastičare (Pierre Herme).
Kancelariju je zamenila radom u kuhinji, nije poslastičar po struci, ali je samouka. Po njenim rečima ljubav prema ovom poslu je veoma bitna, hrabrost, a pomalo i ludost.

Znanje je stekla u belgijskoj kompaniji koja proizvodi najfiniju čokoladu , i tako došla na ideju da razvije porodični brend i tržištu ponudi kolačiće koji će zadovoljiti i najfinije ukuse sladokusaca, malih i velikih potrošača.
Uz pomoć prijatelja, i sa puno ljubavi i energije, osvojila je tržište. Ukus se postiže bogatstvom sirovina, najfinije belgijske čokolade koja se topi u ustima, kakao praha, putera koji se pravi u podnožju Golije, pečenog neslanog badema koji se peče i rucno lupa, kvalitetne espresso kafe i sočne brusnice. U poslu nije sama, pomažu joj i sinovi, pakuju, razmeravaju, lepe etikete.

Đavolčiće Tatjana pravi ručno po tradicionalnoj recepturi, obogaćeni modernim, ukusnim i zdravim sastojcima.
“Želela sam da uživanje podignem na viši nivo, tako da smo tradicionalnu osnovu nadogradili dodacima koji će zadovoljiti ukus modernog doba, pa se tako u našim kolačićima nalaze i sastojci kao što su najfinija belgijska čokolada, šumski lešnik, sočna brusnica, cimet, đumbir, limun i nana, ističe Tatjana i dodaje: Svi ti sastojci predstavljaju idealnu energetsku užinu za decu i odrasle, kombinovanu sa neprocenjivim užitkom koji pruža bogat ukus prave hrane.
Iz njene radionice izlaze kolačici, fini, slatki, koji se tope u ustima. Imali smo prilike i da ih probamo na Festivalu čokolade u Beogradu.